Privacyverklaring Rosanne Dubbeld

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 30-01-2024.

Ik ben me ervan bewust dat je vertrouwen in mij stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo begrijp je precies hoe ik werk. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Rosanne Dubbeld. Je dient je ervan bewust te zijn dat Rosanne Dubbeld niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. Rosanne Dubbeld respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Als je je aanmeldt voor een van mijn diensten, vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens gebruik ik om de dienst uit te kunnen voeren. De informatie wordt opgeslagen op mijn eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke informatie waarover ik beschik.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen we je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op mijn eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke informatie waarover ik beschik.

Cookies

Ik verzamel via deze website geen “cookies”.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je je gegevens aan wilt passen of jezelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kun je contact met me opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met me opnemen: Rosanne Dubbeld, mail@rosannedubbeld.nl.