Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Fotograaf met liefde voor het observeren van mensen in hun omgeving

Project 30 / Dertig

Ben je vrouw, geboren in 1987 en woon je in Rotterdam? Dan ben ik op zoek naar jou!

Waarom?

Afgelopen 19 mei ben ik 30 geworden. De 1,5 jaar daarvoor verliepen volledig anders dan ik had gepland. Daardoor ging ik nadenken: wat betekent het eigenlijk om 30 te worden? Om vrouw te zijn in 2017? In hoeverre bepaalt ‘Rotterdammer’ zijn mijn identiteit? En hoe gaat het eigenlijk met andere vrouwen uit mijn geboortejaar?

Daarom:

Daarom wil ik jou graag uitnodigen voor een gesprek met fotosessie bij mij thuis op de bank. Met een kop koffie of thee erbij praten we wat over onze levens, over hoe jij jezelf ziet en wie je ‘vroeger’ dacht te zullen worden. Ik maak foto’s van jou terwijl we praten – niet geposeerd of met (extra) make-up of speciale kleding, gewoon zoals jij er op die dag uitziet.

En dan?

De leukste foto plaats ik samen met een stukje tekst of een quote over jou op mijn website en hopelijk later dit jaar in een expositie ergens in Rotterdam. Wie weet kan ik er een soort ‘verjaardagsfeestje’ van maken met 30 andere vrouwen die in 2017 dertig werden! Uiteraard mag je de foto die ik van je maak ook zelf hebben en gebruiken.

Hoe doe ik mee?

Stuur me een kort mailtje met je voor- en achternaam en geboortedatum en de wijk (in Rotterdam) of woonplaats (regio Rotterdam) waar je nu woont, en ik neem contact met je op om een afspraak te maken. We kunnen de afspraak zo kort of lang laten duren als voor ons allebei goed voelt, maar ik reken op gemiddeld een uurtje bij mij thuis op de bank.

Uiteraard kun je deze pagina ook doorsturen naar iemand anders die in 1987 geboren is en nu in (regio) Rotterdam woont.

Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Vriendin Ilona bij mij op de bank

Dit ben ik
Dit ben ik

Leuk, ik meld me aan!