Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Fotograaf met liefde voor het observeren van mensen in hun omgeving

Currently Reading

One Window Gallery Rotterdam

Light and Lines, New York City
Deze maand, oktober 2014, hangt mijn werk ‘Light & Lines’ in de One Window Gallery in de Bergse Dorpsstraat 73 te Rotterdam. ‘Light & Lines’ wordt verkocht in beperkte oplage, gesigneerd, en geleverd inclusief bevestigd ophangprofiel. Heb je interesse? Neem vooral contact op via de contactpagina. Nieuwsgierig geworden naar meer van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij mijn recente fotoprojecten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, waarin ik je een paar keer per jaar (niet te vaak dus) met veel plaatjes en weinig woorden op de hoogte hou van nieuw werk.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *